7 Şubat 2014 Cuma

EMEK BAHÇELİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR - AYLİN KOSOVAERİ ŞAHİN

EMEK BAHÇELİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR!

Piyango deseniz, değil.
Para deseniz, değil.
Mevki deseniz değil....
Mal-mülk deseniz hiç değil.

Emek-Bahçeli Eski Dostlar yani kıstaca EBED, sadece İNSAN kazandırıyor Aynı semtte büyüdüğüm, yaşadığım, o yıllarda hiç tanımadığım halde belki yan yana geçtiğim, belki aynı kaldırımlarda yürüdüğüm, belki de hiç denk gelmediğim GUZEL İNSANLAR kazandım ben bu grupta.. Üstelik aslında hiç de aklımda yokken :))

Aradığım yüzlerin yanında aramadığım ama bulduğuma çok sevindiğim nice güzel dostlar edindim tek paydamız sokaklar ve o sokaklarda yaşanmış kimi denk düşmemiş anılar bile olsa

Başka şehirlere gitmiş olsalar bile semtlerinin guzel anılarına koşup gelmiş dostlarım oldu.. Hiç tanımadıkları insanlarla buluşmaya taa İstanbuldan kalkıp geldiler.. Buradan dostlarımız İstanbul a Emek Bahçeli anılarını paylaşmaya koşup gittiler.

Bu ülkeyi sevmek, bu vatanı sevmek öğretildi hepimize kimimiz çok guzel ogrendik kimimiz hala beceremiyoruz ne yazık ki goruyoruz ki.. Ama mahallemizin havasını solumuş insanları boylesine sevmek hic ogretildi mi sizlere? Küçüklere sevgi buyuklere saygı öğretildi hepimize, ama sırf aynı mahalleyi adres listesinde semt hanesine yazıyoruz diye birilerini sevmeniz gerektiği soylendi mi? Soylenmedi..

Kendiliğiden, hepimizin içinden gelen bu guzel sevgi o sokaklarda tohumlanmıştı yüreklerimizde ve şimdi meyvelerini veriyor :))

Evet Emek Bahçeli Eski Dostlar yani kısaca EBED kazandırmaya devam ediyor.

Piyango deseniz, değil.
Para deseniz, değil.
Mevki deseniz değil.
Mal-mülk deseniz hiç değil.

Hepiniz iyi ki varsınız

0 yorum :

Yorum Gönder