20 Kasım 2012 Salı

LOGOMUZ


2012 yılına geldiğimizde grubumuz kurulduğu günden bu yana oldukça hızlı bir büyüme göstermişti. Hep birlikte bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atmış grup olarak da pek çok etkinlik düzenlemiştik.

TSK Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde olduğu gibi tüzel bir kişilik olmasak da bazen resmi kurumlarla yazışmalar yapmakta gerekiyordu. Bu yazışmalarda grubu bir sosyal grup olarak tanıtıyorduk.

Ama bunca faaliyetten sonra aidiyet duygumuzun ve bütünlüğümüzün iyice geliştiği grubumuza bir logo yapmanın da zamanı gelmişti.

Profosyonel olmasa da yine de bizi hatırlatacak ve temsil edecek bir logo fikri hoşuma gittiği için yukarıdaki çalışmayı yaptım.

Grubun baş harfleri yan yana geldiğinde gerçekten çok anlamlı bir kelime çıkıyordu. Ebed, yani sonsuzluk.. Grubumuz içinde de daima bir olmaktan ve birlikte yaşlanmaktan bahsederiz. Bizim için bundan güzel bir kelime arasak bulamazdık herhalde. Aslında grubu kurarken kısaltmanın böyle olacağı hiç aklımıza gelmemişti. Tamamen bir şans, ya da bir işaret kimbilir.

Ebedi Dostluk Grubu.. Logo da E harflerinin üzerine oturan B ve D aynı zamanda çatı da olarak bizim mahalleli olmamızı temsil ediyor. Ortada bulunan kalp ve kalbin üzerindeki iki gülümseyen yüz ise mahallemizdeki her evden çıkmış dostlarımızla tek bir yürekte bütünleştiğimizi.

Belki ileride daha profosyonel bir logomuz olabilir ama şimdilik bu logoyla bir çok etkinliğe imzamızı atmaya devam edebiliriz diye düşünüyorum.

Saygı ve sevgilerimle
Aylin Kosovaeri Şahin

0 yorum :

Yorum Gönder