7 Kasım 2012 Çarşamba

AH ŞU ANKARA SİMİDİ YOK MU?

Şimdi başka şehirlerde yaşıyor olsa da biz Emek Bahçeli Çocukları Ankara çocuğuyuz, hepimiz simit severiz. Öyle başka şehirlerde yediğimiz simitler kesmez bizi. İlle Ankara simidi olacak. Elbette ki her birimiz hala Ankara'da yaşıyor olmadığımız için grupta yemek denilince ya da biri İstanbul'a gidecek olunca ilk konumuz simit oluyor.
Gerçi yapmadık da değil. İstanbul'daki Emek Bahçeli çocuklarının ilk buluşmasında Ankara grubunu temsil eden Erol Abi ve Baha buradan İstanbul'a simit yetiştirdiler hem de kahvaltıya. Duyduğumuza göre kapanın elinde kalmış simitler. Afiyet olsun güzel dostlarımıza..

Resimde Işıl Ankara'dan gelen simitleri yerken gözüküyor.. 

Diğer resimler bizim çektiklerimiz değil ama sayfamızda simit dedikçe paylaşılanlar. En azından hepsini bir araya getirip canımız istedikçe topluca bakarız diye düşündüm. Yok elbette ben Ankara'dayım canım isteyince gidip alırım diye düşünüyorsunuz ama gecenin bir vakti biri simit dediğinde Face Book da Ankaralıların da İstabullulardan bir farkı kalmıyor ki canım. Simitçiler kapımızda uyumuyor bizimde netekim. Gördünüz mü canım gene simit istedi işte benim napıcaz şimdi?

Saygı ve sevgilerimle
Aylin Kosovaeri Şahin





0 yorum :

Yorum Gönder