3 Kasım 2012 Cumartesi

ANKARA CUMHURİYET LİSESİ 53. KURULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Tarih 3 Kasım 2012
 
 
Grubumuzda hem Deneme Liseli hem de Cumhuriyet Liseli pekçok üyemiz var.. Bizim okuduğumuz dönemde de iki kardeş okul olan bu iki lisenin mezunları bu grup altında bir aradayız. Dolayısıyla zaman zaman Deneme Lisesi zaman zaman Cumhuriyet Lisesi etkinliklerine de katılıyoruz.

3 Kasım 2012 Cumartesi günü Cumhuriyet Lisesi'nin kuruluş yıldönümüydü. Deminde söylediğimiz gibi grubun içinde sadece mezunları barındırmakla kalmıyor aynı zamanda her iki lisenin mezun derneklerini de barındırıyoruz. Her iki dernekte grubumuzla ilgili bir ihtiyaç olduğunda ya da tüzel kişilik olarak resmi yazışma yapılması gerektiğinde bize yardımcı oluyor.

Bizde elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ankara Cumhuriyet Liseliler Derneği nin düzenlediği 53.cü Kuruluş Yıldönümünde de biz grubun Cumhuriyet Mezunları aktif görevler aldık ve okulumuzun/mezunlarımızın yeniden bir arada olmasının tadını hep birlikte çıkardık.
Sabah Anıtkabir'de Ataya saygı duruşu ile başlayan gün, okulumuzun bahçesinde düzenlenen gözleme/makarna günü ile devam edildi.
 
 
Akşama ise doubletree by Hilton Otelinde hep birlikte eğlenerek günümüzü tamamladık.
 







0 yorum :

Yorum Gönder