11 Ekim 2012 Perşembe

ÇANKIRI ŞABANÖZÜ'NDE EVİ YANAN DÖRT AİLEYE YAPTIĞIMIZ YARDIMLAR

2012 yılı yaz sonuna doğru aldığımız çağrılar üzerine kimi zaman ortak kimi zaman ise bireysel olarak haraket ederek düzenlediğimiz yardım çalışmalarımız için Face Book sayfamızda süresiz bir etkinlik tanımladık. Çünkü Face Book gruplarına alt gruplar ya da forum şeklinde paylaşımlar eklemek henüz mümkün değil. Ama eminim çok kısa zamanda onu da yaparlar.

Bu süresiz etkinliğin amacı bu tip yardım çağrılarını burada yapmak ve yardıma gönüllü dostlarımızında etkinliğe katılıyorum işaretleyerek yardım çağrıları, yardımların durumu ve ilgili duyuruları buradan takip etmesiydi.

Grubumuzda bir dostumuz olan Sevgili Meral Çoban, etkinliği tanımlamamızın hemen ardından aynı zamanda kendi memleketleride olan Şabanözünde yangında evi yanan dört ailenin yardıma ihtiyacı olduğunu bildirdi. Yetişkinlerin yanısıra ailelerin toplam on üç çocukları vardı ve kış şartları başlarken çadırda kalmak zorundalardı.

Sadece grubumuza değil kayıtlı olduğumuz diğer gruplara da mesaj atarak bir çağrı yaptık. Beklediğimizin çok çok üzerinde yardımlar yağmur gibi yağdı. Kıyafet, ayakkabı vb dışında koltuk, kanepe, beyaz eşya vb bağışlarda oldu. Yardımın boyutu büyüdüğü için toplanan eşyalar Ankara Cumhuriyet Liseliler Derneği'nin Emek Mahallesi 8. Cadde (Bişkek)'de bulunan yerinde toplandı ve önden kıyafet ve ayakkabılar arkasından da kamyonlar buyuk parça eşyalarla ilk partiden sonra gelen ayakkabı ve kıyafetler yerine gönderildi.

Bu yardım çağrısına cevap vererek torbalar dolusu eşya getiren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Saygı ve sevgilerimle,
Aylin Kosovaeri Şahin

Not : Resim ilgili yere ait değildir. Temsili olarak eklenmiştir.

0 yorum :

Yorum Gönder