15 Haziran 2009 Pazartesi

GRUBUN İLK BULUŞMASI

Tarih Haziran 2009
Yer ODTÜ Vişnelik

1988 yılında Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olmuştuk. Üç beş arkadaş hala görüşebiliyor olsak bile arkadaşlarımızın çoğu ile iletişimimiz kopmuştu. Face Book da ilk bulabildiğimiz arkadaşlarımızla haberleşip buluşmaya karar verdik. Bu face book üzerinde düzenlenen grubun ilk buluşmasıydı. Yine de tüm arkadaşlarımız katılamamıştı ama yine de çok keyifli bir gün geçirdik. Hemen birbirimizin telefon numaralarını kaydettik. Okulda yaptıklarımızı, öğretmenlerimizi bir bir andık. Birimizin anlattığı bir anıdan diğerlermizin aklına bir sürü başka anı geliyordu.

Konuşacak ne çok şey birikmişti. Evlenmiş miydik? Ne iş yapıyorduk? Çocuğumuz var mıydı? Bu böyle bir buluşmada anlaşılacak gibi değildi. Biz de ne yaptık, o günden bu yana sohbetlerimizi sadece telefon ve face book ile sınırlı bırakmadık giderek kalabalıklaşarak sürekli buluştuk ve hala da görüşmeye devam ediyoruz.

Eski dostlarımızın yanı sıra bir çok da yeni dostumuz oldu. O gün iyi ki buluşmuşuz, yoksa bunca güzel insanı bir araya getirme cesaretini nereden bulacaktık?


A, az kalsın unutuyordum grubun ilk buluşmasından önce biz üç kız bir ilkden önceli buluşmayı yapmıştık. Birbirimizi o kadar özlemiş ve merak ediyorduk. Büyük buluşmayı beklemeye sabrımız yetmedi. İşte yandakiresim o buluşmadan. Burası Emek dördüncü cadde Happy Days.

Oğlum iki tane esmer güzeli kızı görünce nasıl memnun olmuştu anlatmaya gerek yok herhalde fotoğraftaki ifadesi konuşuyor.

Saygı ve sevgilerimle
Aylin Kosovaeri Şahin

0 yorum :

Yorum Gönder